Nga Lenc Pisha

Po vjen 7 Marsi o sa bukuri…

Si gjithë shokët e klasës dhe unë 200 lekë do shti…

Se mësuesja jone na vendos të mirat nota…
Dhe na qeras me fara kungulli, çamçakëz dhe biskota…

Kur bëjmë gabime ajo na qorton…
-Pse nuk vjen në kurs mbasdite ti more barbon…

Ama na qëndron dhe pranë kur jemi në pikë të hallit…
Kur nuk bëjmë detyrat na palos me çok ballit…

Nëse mësueses nuk i bleni X6 për dhuratë…
Pisk e keni punën…se kështu e kanë gratë…