Një tjetër grabitje raportohet në vend.

Dy persona me motor dhe me maska i kanë rrëmbyer një 60 vjeçarit, çantën me para. Ngjarja ka ndodhur pak minuta më parë në rrugën Bardhyl në Tiranë.

Në harkun kohor të 24 orëve numërohen 4 grabitje, më e rënda në Fier ku dy persona kanë mbetur të plagosur.