Skiatorët amerikanë të afirmuar botërisht zgjedhin Valbonën për xhirime

Nga Besmir Lushaj

“Teton Gravity Research” të ardhur nga Amerika zbarkojnë në Valbonë. Skiatorët e kushteve ekstreme të afirmuar botërisht zgjedhin perlën e.alpeve shqiptare për xhirimet e tyre.

Media dhe grupime nga më prestigjiozet në botë nuk reshtin së promovuari Valbonën dhe shprehur indinjatën për shpëfytyrimin nga Hec-et në zemër të luginës.

Vetëm mediat shqiptare me kapedan Blendi Fevziun dhe modelin e tij nuk gjejnë kohë as mundësi të thonë dy fjalë.
Edhe nuk kanë për të mos u rënë në qafe.

Gjithë ai impenjim në emisione me tematika tejet skrupuloze si:
A janë shqiptarët seksualisht të frustruar?

Pse tradhëtohet në çift? A jemi të fiksuar pas aparencës?

A është Iris Luarasi bionde? E shumë e shumë dilema hamletiane.

Pyetjen themelore nuk e shtruam kurrë: More, a mos jemi derra?

TE TJERA

spot_img