‘ARREST ME BURG” PËR AGRESORËT E GJOKËS

579

Gjykata e Shkodres ka dhene masen e sigurise “Arrest me burg” per Nehar Fojleten dhe Sehar Xhenje te cilet ishin autoret e sulmit ndaj trajnerit Ernest Gjoka.

Ata i kane qendruar alibise se ka qene trajneri ai qe i ka fyer dhe me pas situata ka agravuar.

Sehar Xhenje ka kerkuar ne gjykate lirim te menjehershem pasi sipas tij nuk ka asnje prove qe e inkriminon.

Trajneri Ernest Gjoka me date 22 shkurt u sulmua ne fushen sportive “Reshit Rusi”

nga Nehar Fojleta i cili ka tentuar ta qelloje edhe me thike nderkohe qe pas ngjarjes ai qe e ka ndihmuar te largohet ka qene Sehar Xhenje.