VIDEO/Terroristët shqiptarë në Siri: Të luftojmë për Allah!

567

Disa shqiptarë të maskuar, të veshur me rrobat e organizatës së ISIS, këndojnë të ngazëllyer për luftën e tyre, të cilën, siç thonë, ja dedikojnë Allahut. Nga theksi duket të jenë shtetas kosovarë.

Mediat greke kanë shpërndarë videon në fjalë, duke shkruar: “Janë ngarkuar dy video më 17.2.18. bashkë me një koment ku tregonte se personat në fjalë janë janë terroristë shqiptarë të Shtetit Islamik të ISIS.

Ata ndodhen në shkretëtirën siriane duke luftuar ushtrinë siriane. I shohim duke kenduar të veshur me rrobat e organizatës, ndërsa shumica janë të maskuar.”

 

Lexo edhe:   Video/ Shqiptarët në SHBA festojnë në dasmë me kallash dhe pistoleta