Foto-lajm/ Vila e Ramës ruhet nga 350 gardistë në Surrel, ja si ushqehen ata

1669

Një foto e publikuar nga portali “Syri.net”, tregohet se si trajtohen gardistët që ruajnë vilën e Ramës në Surrel. Ushqimet e tyre janë vendosur në një stol,

ndërsa nuk kanë as karrige për tu ulur. Ushqimet janë modeste, dhe bie në sy fakti që nuk kanë një ambient ku ta konsumojnë ushqimin.