HYRJELAJMEAKTUALITETShkarkimet ne Hidrocentrale, Ademi perplaset me Prefektin: Papergjegjshmeri

Shkarkimet ne Hidrocentrale, Ademi perplaset me Prefektin: Papergjegjshmeri

Shkarkimet e Hidrocentraleve kane sjelle perplasje mes Kryetares se Bashkise Voltana Ademi dhe Prefektit te Qarkut Shkoder Çesk Millja.

Ademi I eshte drejtuar Prefektit duke I thene se kjo eshte nje papergjegjshmeri dhe hipokrizi ndaj banoreve te zones.Ademi deklaroi gjithashtu se s’ka pasur asnje informacion per situaten e shkarkimeve.

Deklarata eshte dhene gjate nje inspektimi ne zonen e Obotit.Banoret i thane prefektit se shkarkimet nuk vijne nga ujerat e shiut por nga menaxhimi qe I eshte bere kaskades.

TE TJERA

spot_img