Dy murgesha katolike dhe nji moter muslimane e mbuluar. Keshtu promovohet harmonia

1408

Të ndryshme në garderobë, të ndryshme në dukje, të ndryshme në fe… Por të njëjta në Identitet.

Shqiptare me gjak e zemer. Nuk i pengon percaktimi fetar i tjetres, jetojnë bashkë, veprojne bashkë.

Ato i gezohen çdo gjëje të mirë që ka ky vend. I hidheron çdo përçarje që bëhet mes njerzve të këti vendi, që quhet Shqipëri.

Përgatiti: I. Lame

Lexo edhe:   Babani i habit të gjithë, merr vendimin drastik për Gazment Bardhin