E pushtuam edhe Francën…

Shqiptarët kryesojnë listën e vendeve përsa i takon shtetasdve që kërkojnë azil në Francë. Madje Shqipëria lë pas shumë prej vendeve të Afrikës apo atyre që janë në luftë.

Piktori i njohur Avni Delvina përmes një postimi në rrjetet sociale ka ironizuar: më në fund në vend të parë.

“Grafike nga cikli “Më në fund në vend të parë”

Me rastin e vendit të parë për kërkim azili politik dhe ekonomik në France…Një atmosferë festive me të gjithe azilkerkuesit të kacavjerrur në Tour Eiffel”, shkruan Delvina në rrjetin social.

SYRI.net

TE TJERA