RISI TURISTIKE NË VERI TË VENDIT, JA KU NDODHET KJO MREKULLI (FOTO)

Qyteti i Pukës ka potencialin për t’u shndërruar në një magnet turistik veçanërisht për pushime dimërore.

Fotot janë publikuar nga Artan Shkreli, këshilltar i Kryeministrit për Çështjet e Territorit dhe Urbanistikës.

Shkreli thotë se punimet e krijimit të zonës rekreative të Pukës rrotull liqenit artificial po krijojnë veç të tjerash, dhe një pejzazh të harmonishëm alpin.

Shkreli beson se shumë shpejt një risi turistike e rangut të parë do shpërfaqet në këtë zonë të qytetit verior që do thithë një numër të madh vizitorësh për të shijuar klimën unike që kjo krahinë rezervon.

 

newsbomb.al

TE TJERA

spot_img