SHKODER, PROTESTË PER VDEKJEN E FLORENC BEQIRAJ

662

Ditën e sotme qytetarë dhe komuniteti egjiptian ka zhvilluar një protestë për vdekjen e Florenc Beqirajt në Marsejë të Francës.

- PUBLICITET -

Me parulla në duar “duam drejtësi për shokun tonë”, dhjetëra qytetarë marshan nga lagjja “Liria” drejt qëndrës së qytetit dhe kanë kërkuar që të zbardhet e e vërteta.

Protestuesit kërkojnë dorëheqjen e ambasadorit Shqiptar ne France, pasi sipas tyre nuk ka reaguar siç duhet në lidhje me ngjarjen.

http://www.starplus-tv.com/

 

- PUBLICITET -