zetor Tomo Vinkovic

1317

- PUBLICITET -

Shitet zitori Tomo vinkovic eshte ne gjendje te shkelqyer pune 21 kuaj fuqi ka 1 piston eshte 2 deferencialsh ka plug ,frez dhe kos . Kush eshte i interesuar te kontaktoj ne nr 0672317220

- PUBLICITET -