SHKODER.INFO Etiketimet Dom Artur Jaku

Etiketim: Dom Artur Jaku

Te fundit

Shqipëria ndër vendet më të korruptuara, lë pas ‘vetëm’ Somalinë

Shqipëria po bëhet gjithmonë e më shumë një vend i korruptuar. Këtë e thotë dhe raporti i organizatës ndërkombëtare Transparency International. Sot organizata publikoi...

Prefekti kalon me vonesë buxhetin, Bashkia e Shkodrës prej kohësh pa rroga

Mbi 1200 punonjës së bashkisë Shkodër dhe institucioneve në varësi të saj nuk kanë marrë ende pagën e muajit.   Ata kanë denoncuar publikisht nëpërmjet medieve...

Qeveria largon me ligj policët mbi 55 vjeç…?Parlamenti ka në duar, po ende nuk...

Parlamenti ka në duar, po ende nuk ka nisur të shqyrtojë një projektligj që ka të bëjë me përfitimin e gjysmës së pagës neto...