Asnjë postim për tu shfaqur

Te fundit

Shqiptarët me fat? Shtetet që kanë aplikuar vaksinën e tuberkulozit janë 6 herë më...

Vendet që kanë praktikuar ndërvite vaksinën e tuberkulozit janë 6 herë më pak të rre zikuara nga koronavirusi. Vaksina Bacillus Calmette-Guérin (BCG) u shpik një...

“Më thoni pak kush nuk është në hall tani këtu…?!”, Rama jep mesazhin e...

Kryeministri i vendit, Edi Rama, ka komentuar gjendjen e vështirë të sektorit të sportit dhe medias në Shqipëri. Rama tha se të gjithë duhet të...

Shqiptari më i urryer në SHBA: Më nxirrni nga burgu, të gjej kurë për...

Martin Shkreli, sipërmarrësi i Biotech, i cilësuar si shqiptari më i urryer në SHBA ka kërkuar të lirohet nga burgu, me qëllim që të...