Te fundit

Heronjtë dalin në kohë lu fte/ Kartmonedhat shqiptare me portretet e Piperos dhe Kalos

Mjekët janë kthyer në “qendrën e botës”, që prej shpërthimit në botë të koronavirusit. Kështu ka ndodhur edhe me mjekët shqiptarë të spitalit infektiv që...

Shqiptarët me fat? Shtetet që kanë aplikuar vaksinën e tuberkulozit janë 6 herë më...

Vendet që kanë praktikuar ndërvite vaksinën e tuberkulozit janë 6 herë më pak të rre zikuara nga koronavirusi. Vaksina Bacillus Calmette-Guérin (BCG) u shpik një...

“Më thoni pak kush nuk është në hall tani këtu…?!”, Rama jep mesazhin e...

Kryeministri i vendit, Edi Rama, ka komentuar gjendjen e vështirë të sektorit të sportit dhe medias në Shqipëri. Rama tha se të gjithë duhet të...