Te fundit

VIdeo, Gruaja i prish mësimin online mësuesit, futet në dhomë pa rroba

Pas situatës së krijuar nga koronavirusi, shumë shtete po zhvillojnë procesin mësimor në platformën online.   Mësuesit lidhen me studentët përmes platfomave të ndryshme me video...

Heronjtë dalin në kohë lu fte/ Kartmonedhat shqiptare me portretet e Piperos dhe Kalos

Mjekët janë kthyer në “qendrën e botës”, që prej shpërthimit në botë të koronavirusit. Kështu ka ndodhur edhe me mjekët shqiptarë të spitalit infektiv që...

Shqiptarët me fat? Shtetet që kanë aplikuar vaksinën e tuberkulozit janë 6 herë më...

Vendet që kanë praktikuar ndërvite vaksinën e tuberkulozit janë 6 herë më pak të rre zikuara nga koronavirusi. Vaksina Bacillus Calmette-Guérin (BCG) u shpik një...