Asnjë postim për tu shfaqur

Te fundit

Nga sot, dënohen me para ata që nuk e lajnë makinën

Shoferët që nuk arrijnë të lajnë makinat e tyre, tani e tutje mund të gjobiten me një shumë të madhe. Shoferët në Australi do...

5 VENDET PËR TE NGRËNE MËNGJESIN APO DREKËN MË TË MIRË NË SHKODËR

Përveç traditës në gatimet tradicionale dhe mikpritjes qe qyteti i Shkodrës i jep turistëve vendas apo të huaj, shumë restorante apo hotele në Shkodër...

SI PO E SHTREMBËROJNË SHTYLLËN KURRIZORE CELULARËT

Përdorimi i celularit me orë të zgjatura po shkakton pasoja tek të rinjtë e sidomos tek fëmijet. Mbajtja e kokës ulur për të naviguar...