SHKODER.INFO Autorët Postime nga SHKODER. INFO

SHKODER. INFO

9059 POSTIME 0 KOMENTET

Te fundit

Kelmendi, perla e Malësisë së Madhe

Nëse kërkoni të largoheni nga jeta e përditshme e qytetit, për të kaluar disa ditë të paharrueshme mes natyrës së virgjër malore, nëse dëshironi...

Ujvara e Selcës në Kelemend, një bukuri e rrallë natyrore

Fshati Selcë shtrihet në lartësinë 353-1100 m mbi nivelin e detit. Ky fshat ndodhet 8 km në veri të qendrës së komunës Kelmend.   Selca është fshati...

Kisha e Laçit, “Kisha e Katolikëve dhe Muslimanëve”

Nga Ndue Baca Ka shekuj që ndër shqiptarë jeton shpirti dhe forca e Shenjtit mrekulli‐bërës më emrin Shna‐Ndou i Padovës,ku rezidenca e përhershme e këtij...