Jani Nehani, i njohur nga miqtë e kolegët e ti edhe si Hyda, ka humbur betejën me Covid- 19 në një moshë të re, duke lënë pas bashkëshorten dhe fëmijët.

Ish- efektivi i Policisë së Shkodrës, vdiq në Turqi, ku me mbështetjen e familjes, miqve, kolegëve u dërgua për kurim por pa sukses fatkeqësisht.

Është një humbje e madhe për familjen, të afërmit, kolegët, miqtë e të njohurit, tek të cilët Hyda ka lënë një kujtim shumë të mirë. Por dhimbja për këtë humbje është edhe më e madhe, pasi trupi i pajetë duhet të kthehet në Shqipëri për tu varrosur.

Familja e ka të pamundur të përballojë shpenzimet. Prandaj, thirrja jonë është për të gjithë njerëzit, ata që kanë mundësi, të kontribuojnë sipas mundësisë që të mundësohet udhëtimi i fundit i Hydës në Shkodër

Kliko linkun me poshte per te ndihmuar familjen

https://gf.me/u/y487t8