Këngëtari Big Basta ka bërë një këngë kundër Edi Ramës.

Bashkëshorti i Vesa Lumës, që aktualisht jetojnë në Zelandën e Re, ka sjellë një këngë kundër Edi Ramës.

Aty ai i këndon realitetit të zymte që ka prodhuar Rama dhe rilindja e tij. Në fund, këngën Big Basta e mbyll me mesazhin ‘Rama Ik’.