Mjeku Pëllump Pipero deklaroi se ka lajme të mira nga medik amentet, ndërsa a është në hapat e fundit.

 

“Jemi optimistë. Jemi në hapat e fundit të , ka lajme të mira nga medik amentet dhe po fitojmë te rren ndaj Co vid-19”, u shpreh ndër të tjera Pipero i ftuar në A2.

 

Pipero tregoi se sapo të vijë në Shqipëri, personat e parë që do të janë mjekët, policët dhe gazetarët.

 

“Do të n së pari grupmoshat më të rr ezikuara dhe profesionet më të ekspo zuara, si mjekësia, po licia dhe gazetarët. Të presim vendimet e Komitetit të Ekspertëve”, u shpreh Pipero