Aktori i njohur britanik Michael Lonsdale ka ndërruar jetë ditën e sotme në moshën 89-vjeçare.

Aktori luajti në rolin e Hugo Drax, në filmin ‘James Bon’, një biznesmen që planifikonte të helmonte të gjithë njerëzit në Tokë dhe më pas të ripopullonte planetin.

Aktori kishte një karrjerë të larmishme në filma, tv, radio dhe skenë. Ai ka marrë pjesë në rreth 200 role në gjuhën angleze, por edhe frënge.