Një zjarr i madh ka përfshirë një zonë pyjore në malin e Taraboshit në Shkodër.

Bëhet me dije se flakët po favorizohen nga era dhe po përhapen me shpejtësi.

Në vendngjarje sapo ka mbërritur  zjarrfikësja, por është e vështirë ndërhyrja për shkak të terrenit.