Nëpërmjet disa videove në Instastory, moderatorja Dojna Mema, e cila eshte dhe kushurira e Marin Memes tregon se edhe ajo ka rënë pr e e grab itjes, pasi dikush i ka vjedhur pasqyrën e makinës.

 

 

“Dhe siç thotë populli, dita e mirë duket me mëngjes. Sa bukur! Nuk di domethënë në çfarë nivelesh kemi arritur si shoqëri,”- thotë moderatorja në njërën nga videot.