Olta Gixhari u bë nënë pak ditë më parë. Aktorja solli në jetë një djalë, të cilin ajo dhe partneri i saj të cilët jetojnë në Spanjë, vendosën ta quanin Amar.

Olta Gixhari u bë nënë për herë të parë, ja

Armina Mevlani dhe Olta Gixhari gëzojnë raport të mirë, ku edhe pse Gixhari ndodhet larg, Armina nuk nguroi t’i dërgonte asaj disa veshje për djalin, lajm i cili sot mbushi ballinat e mediave rozë.

Sakaq nga ana tjetër Armina Mevlani së fundmi foli për planet e dasmës dhe planet si mami.