Ne kemi nevoja, zbrazëtira emocionale që duam t’i plotësojmë. Shumica prej nesh thjesht duan dashuri dhe romancë.

Dhe romantizmi kërkon siguri, vëmendje dhe përkushtim.Këtë e realizon mjaft mirë shenja e Demit.

Kur Demi bie në dashuri, gjë që është shumë e lehtë, ata do të bënin gjithçka për t’ju bindur se një dem është burri/ gruaja ideal e për t’u martuar. Bëni plane afatgjate dhe jeni romantikë të pashpresë.

Është e lehtë të biesh në dashuri me ju, sepse ju të bëni të besoni tek dashuria e përjetshme si nëpër filma.