Mjeku in feksionit Pëllumb Pipero ka dhënë së fundmi një intervistë për “Abc News”. Gazetari Endri Xhafo i lexoi në studio mesazhin dyshues të një qytetareje rreth Koronavirusit.

“Ka dy ditë që v diq një fshatari im dhe e di si i thanë djalit të të n djerit kur e nxo rrën kufo mën nga spi tali? Thuaj që vd iq nga Koronavirusi se do paguhesh nëse deklaron kështu”, ishte mesazhi i qytetares.

Pipero tha se diçka e tillë nuk ka mundësi të ndodhë, pasi duhet letër konfirmuese nga mjeku që e ka ndjekur. “Nuk mund të ndodhë pavarësisht se çfarë thonë. Pa një letër konfirmuese nga mjeku që është Covid nuk ka shanse të ndodhë kjo gjë. Nuk duhet ta besojmë”, u shpreh mjeku.