Me ardhjen e stinës së verës, të gjithë janë “su lur” drejt bregdetit për të kaluar temperaturat e nxehta.

Sigurisht që në bregdet nuk kanë munguar as “VIP-at”, një ndër to është edhe këngëtarja e njohur Enca.

Ajo është filmuar teksa tenton që të hipë mbi një s kaf, dhe disa persona të tjerë pas saj e ndihmojnë që të ‘zbarkojë’ në bord.