Një grua nga Florida e SHBA-ve, ka rrëfyer për mediat vendase se atë dhe të ëmën, i ngatërrojnë shpesh me njëra-tjetrën.

Madje edhe partneri i saj në një moment ka “harruar” se kush është e dashura e tij

Cher Hubsher, 30 vjeçe, e ka mamanë po kaq vite më të madhe, pra 60. Por edhe pse kanë një diferencë kaq të madhe në moshë, ngjashmëria mes tyre është për t’u pasur zili.

Mamaja e Cher, Dawn, ka treguar një episod mjaft interesant. Ajo ka rrëfyer se kur e bija kishte ditëlindjen, ata kishin ftuar dhe të dashurin e Cher, Jared. Ai në momentin që kishte hyrë në festë, e kishte ngatërruar të dashurën me mamanë e saj dhe kishte nisur të përqafonte atë.