Qytetarët mesa duket nuk duan t’ja dinë për Co vid-19, mjafton të kërc ejnë e kënaqen nën ritmin e muzikës.

Në rrjete sociale, Instgram, shumë të rinj kanë publikuar sot foto dhe video gjatë koncertit të Noizyt në një nga klubet e bregdetit shqiptar.

Nga pamjet shihet që qytetarët nuk mbajnë as distancë e as mas ka, por kër cejnë ashtu afër njeri-tjetrit, duke menduar se shkuma do shërbejë si dezi nfektantQytetarët mesa duket nuk duan t’ja dinë për Covid-19, mjafton të kërcejnë e kënaqen nën ritmin e muzikës.

Në rrjete sociale, Instgram, shumë të rinj kanë publikuar sot foto dhe video gjatë koncertit të Noizyt në një nga klubet e bregdetit shqiptar.

Nga pamjet shihet që qytetarët nuk mbajnë as distancë e as maska, por kërcejnë ashtu afër njeri-tjetrit, duke menduar se shkuma do shërbejë si dezinfektant.

Kjo nuk është hera e parë që të rinjtë shihen duke mos respektuar masat anti-covid në koncertin e këngëtarit të njohur.

Kujtojmë që sot ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu i bëri apel gjithë të rinjve se duhet të shmangin festat dhe grumbullimet pasi po bëhen shkaktarë të përhapjes së infeksionit.