Mure të vjetra, shpella të pikturuara, esh tra të lashta, një qytet mis terioz…

 

Our story is what it is’: 7 years later, Marin Mema recalls the …

 

Një vend i rrallë dhe me shumë histori… Pak i njohur e shpesh i harruar…

 

Jeta këtu ka nisur që në agim të njerëzimit, por asnjëherë nuk është hulumtuar siç duhet… Të dhënat, rrënojat, zbulimet arkeologjike dallohen edhe sot…

 

Çfarë qëndron pas tyre ? Çfarë ishin këto vende kaq të vjetra dhe përse për to nuk është folur asnjëherë ?

 

Kush jetonte këtu ? Mos e humbisni videon e plotë që tregon këto zbulime të jashtëzakonshme në zemër të Shqipërisë që ende nuk njihen.