Kantautori i njohur Elton Deda ka reaguar përmes një postimi në facebook mbi vendimin më të fundit të Ministrisë së Shëndetësisë, për mbylljen e lokaleve të natës, me qëllim mos përhapjen e Covid19.

 

Ndërsa ironizon vendimin, Deda propozon që shfaqet t’I bëjnë tashmë në mëngjes.

 

Kevin Kaceli sapo me dha nje mendim te vyer. Ne muzikantet, ti bejme Live-t tona nga ora 8 e mengjesit deri ne 10. Ne kete menyre shijohet kafja e mengjesit persembari. Faleminderit te gjitheve qe do na mbeshtesni ne keto orare.

 

Me vendimin e Qeverisë, nga sot hyn në fuqi Akti Normativ i cili:

 

– Ndalon hapjen e klubeve të natës, diskove, lounge barve dhe çdo lloj shërbimi të kësaj natyre në mjedis të mbyllur apo të hapur, përveç restoranteve. Mosrespektimi i këtij detyrimi nga subjektet, dënohet me gjobë 3 000 000 lekë dhe me pezullim të aktivitetit për një periudhë një vjeçare.

 

– Ndalon muzikën pas orës 20.00 në të gjithë mjediset e shërbimeve të çfarëdolloji. Mosrespektimi i këtij detyrimi nga subjektet, dënohet me gjobë 1 000 000 lekë dhe në rast përsëritje, me pezullim te aktivitetit për një periudhë gjashtë mujore.