Sigurisht, njerëzit ndryshojnë ndër vite, dikush për të mirë e dikush…

 

E rëndë sishme është që të gjithë, dikush më pak e dikush më shumë i nështrohemi procesit të ndryshimit, shkruan “Kosovarja”.

 

Këtij procesi të pa shman gshëm, nuk i ka shpëtuar as këngqtarja e njohur e skëns muzikore, Genta Ismaili.

 

Siç mund ta shihni, këngëtarja e shumë hiteve, në fëmijëri paska qenë tejet simpatike, siç është edhe sot e kësaj dite.

 

Ja dhe Genta e vogël!