Erla Mëhilli, zëdhënësja e ish-kryeministrit Sali Berisha e komentuar për jetën e saj politike dhe private. Mëhilli me anë të një statusi në rrjetin social Facebook ka postuar një foto të shkrepur 10 vite më parë.

“15 korrik 2010 – 10 vjet më parë- dita e parë si zëdhënëse e kryeministrit. Isha nën vëzhgim a do t’ia dilja”, – shkruan Erla Mëhilli në një foto të shkrepur sot e 10 vjet shkuar.

Që nga ajo ditë ka ndryshuar shumë gjëra kanë ndryshuar, por për Erlën duket se koha ka ngecur, ajo është po aq e bukur, elegante dhe profesionale.