Jozefina Topalli është dhe do të mbetet një ndër politikanet më me zë në Shqipëri. Me pozicione të lakmueshme në politikë, Topalli ka qënë gjithë e rezervuar në lidhje me jetën e saj familjare.

Kush është bashkëshorti i Jozefina Topallit? Bashkëshorti i ish-kryetares së Kuvendit, Ndoc Topalli është një person pak i njohur për publikun shqiptar.

Ai ushtron profesionin e lirë, noter dhe shkëlqimin ia ka lënë demokrates Topalli.