Shpesh dëgjojmë një mori të gjërave të shkëlqyera për të qenë në një lidhje, megjithatë, jeta nuk duket se funksionon si komedia juaj e preferuar romantike.

Për më tepër, jo të gjithë janë shumë të mirë në shprehjen e ndjenjave të tyre, prandaj mos e merrni këtë si mënyrën e vetme për të ditur që i dashuri juaj ju do. Për t’ju ndihmuar të heqni qafe dyshimin, ne paraqesim në këtë artikull 12 gjërat që bëjnë vetëm burrat në dashuri.

Ai është gjithmonë krenar për ju Kur një burrë është i dashuruar, ai nuk heziton të thotë se sa krenar është për ju. Ju mund të jeni të sigurt se përpjekjet dhe arritjet tuaja nuk do të kalojnë pa u vënë re për të. Eshte mënyra e tij për të thënë: “Unë të dua”.

Ai ju bën juve një përparësi në jetën e tij Kur një burrë ju do, kalimi i kohës me ju është në krye të listës së tij të përparësive. Pavarësisht se sa i zënë është, ai përpiqet të gjejë kohë për ju. Ai gjithashtu sigurohet që ju ta dini se jeni i veçantë për të, se ai kujdeset për ju dhe se lumturia juaj ka shumë rëndësi.

Veprimet e tij janë më të forta se fjalët e tij Siç e dini ndoshta, kjo thënie e përjetshme është akoma e vërtetë, veçanërisht kur bëhet fjalë për dashurinë: veprimet flasin më shumë se fjalët. Dhe kjo është veçanërisht e vërtetë kur bëhet fjalë nëse mashkulli ju pëlqen.

Ai kurrë nuk heq dorë Edhe për një çift që ndajnë interesa të përbashkëta, komunikimi ndonjëherë është i vështirë. Sidoqoftë, një burrë që ju do, është i përkushtuar të bëjë marrëdhënien tuaj të funksionojë, pavarësisht si. Ai nuk kërcënon të largohet nga problemi i parë, ai është plotësisht i investuar dhe dëshiron të bëjë gjithçka që mundet për ta bërë lidhjen tuaj jo vetëm të fortë, por edhe të qëndrueshme.

Ai është i kujdesshëm Ai i kushton vëmendje gjithçkaje që thoni dhe bëni. Ai vëren potencialin tuaj, pikat tuaja të forta, dobësitë tuaja, si e përjetoni dhe trajtoni botën. Ai është i dashuruar me atë që ju jeni si qenie njerëzore, jo vetëm si partner.

Ai fillon të marrë në konsideratë projektet Ka një kohë në jetën e një njeriu kur ai me të vërtetë fillon të mendojë për të ardhmen. Dhe ne nuk po flasim për planet për pushimet verore, por vendime të rëndësishme, si zgjidhja, martesa, blerja e një shtëpie , etj.

Atij i pëlqen t’i ndajë detyrat tuaja Detyrat e mërzitshme dhe të detyrueshme janë për fat të keq pjesë e jetës sonë. Nëse një burrë është i gatshëm të blejë me ju, nuk do të thotë se ai është i interesuar për të gjitha këto. Ai thjesht dëshiron të kalojë sa më shumë kohë të jetë e mundur me ju.

Ai është krenar për arritjet tuaja dhe është i gatshëm të mbështesë ëndrrat tuaja Arritjet e një gruaje shihen si “personale” nga burri që e do atë. Ai kurrë nuk e zili atë, por gjithmonë përpiqet të festojë fitoren e tij.

Ai lufton për dashurinë tuaj dhe shqetësohet për ju. Ai kurrë nuk i injoron gjendjet tuaja në periudha të vështira, në grindje, ose kur jeni xheloz, por bën çmos për të rikthyer paqen dhe lumturinë në marrëdhënien tuaj. E gjitha sepse ai ka frikë të të humbasë.

Ai është xheloz Të jesh xheloz është plotësisht normale në një lidhje, është një shenjë e një dashurie të tejmbushur. Sidoqoftë, një burrë që me të vërtetë ju do, do të jetë në gjendje të kontrollojë xhelozinë e tij, sepse ai e di se është e keqe për marrëdhënien tuaj.

Ai ju tregon sekretet e tij Nëse ai ju beson gjërat që ai as nuk guxon t’u thotë miqve të tij më të ngushtë, kjo do të thotë se ai ju beson juve dhe se ai me të vërtetë ju do.

Ai ju fal Nëse ai është i dashuruar me ju, ai nuk mund të mbetet i zemëruar me ju për shumë kohë. Ai do të ndërmarrë hapin e parë edhe nëse nuk është i gabuar.