Forma e ballit mund të tregojë shumë për personalitetin tuaj. Aftësia për të lexuar përmes fytyrës së një personi është një teknikë tërheqëse dhe një art i lashtë. Zbuloni më poshtë se çfarë tregon forma e fytyrës tuaj.
Balli i gjerëNjë person që ka ballin e gjerë është shumë inteligjent. Këta njerëz shquhen për aftësi të shumta. Ata janë në gjendje të kryejnë çdo punë që marrin përsipër. Janë tejet bashkëpunues dhe intuitivë.

Balli i shkurtër

Balli i gjerë tregon për njerëz shumë inteligjentë, por kjo nuk do të thotë që ata me ballë të ngushtë janë më pak inteligjent. Një nga cilësitë kryesore të njerëzve me këtë ballë është të qënit shumë emocionues. Zakonisht, këta njerëz janë mjaft të vetmuar.

Ballë i harkuar

Njerëzit me këtë lloj balli përshkruhen në një mënyrë të thjeshtë: janë kokëfortë. Ata bëjnë gjithçka për t’i bërë gjërat të shkojnë në drejtimin që kanë vendosur vetë.

Në bisedat e përditshme ata shpesh janë ironikë, përfshirë bisedat me eprorët e tyre.Balli zigzagNëse e keni këtë lloj balli, keni shumë fat sepse jo vetëm që është shumë i rrallë, por do të thotë gjithashtu se jeni një person shumë i sjellshëm dhe i mirë. Jeni të shoqërueshëm dhe bashkëpunues.

Ballë i drejtëKëta janë njerëz aq të ngurtë sa nuk do të lënë pas dore nevojat dhe lumturinë e tyre vetëm sepse rregullat i detyrojnë ta bëjnë atë. Janë njerëz shumë të kujdesshëm dhe nuk zhgënjejnë askënd.

Nëse ia japin zemrën dikujt, ata e bëjnë atë përgjithmonë.Ballë i lakuarKëta njerëz janë magnete të vërteta njerëzore që tërheqin emocione pozitive dhe momente të gëzueshme.Balli në formë MKëta njerëz gjithmonë ecin me kokën e tyre nëpër re dhe rrallë zbresin prej andej sepse e shohin atë shumë të mërzitshme. /noa.al/