Ish-zv.ministrja e Infrastrukturës në Ukrainë, Aleksandra Klitina i ka lënë të gjithë pa fjalë me veprimin e saj të fundit.

E veshur vetëm me bikini ngjyrë portokalli, ajo ka njoftuar qytetarët për krijimin e partisë “Ukraina kundër korrupsionit”.

Klitina u shkarkua nga posti i zv.ministres së Infrastrukturës për shkak se kishte thënë se do të krijonte një parti për të sfiduar “meshkujt e korruptuar”.

“Kam vendosur të luftoj vetë për të vërtetën pasi idiotët me pantallona janë të pashpresë. Partia ime do ua tregojë qejfin prostitutave politike mashkullore. Ata besojnë se kanë diçka në pantallonat e tyre dhe se kjo mjafton për të qenë të suksesshëm apo për të abuzuar gratë. Por gratë janë shumë herë më inteligjence e më të ndershme sesa jeni ju”.-tha ajo.

Edhe pse qëllimi i saj ishte prezantimi i partisë, për qytetarët do të ketë qenë shumë e vështirë të përqendrohen në ato që Klitina ka thënë, pasi format e saj trupore tërheqin vëmendje më shumë se gjithçka tjetër.