Kryeministri Edi Rama ka bërë me dije se vijon dezinsektimi i zonave bregdetare për një sezon turistik të sigurt.

 

Postimi i Ramës në facebook

 

????Nga Velipoja në Butrint, vijon dezinsektimi i zonave bregdetare për një sezon turistik të sigurt ????????????‍♀️⛱????

 

✅ Programi kombëtar i dezinsektimit nuk është ndalur që prej muajit Maj dhe do të vijojë në të gjithë zonat e nxehta të paracaktuara nga ekspertët e shëndetit publik deri në muajin Tetor ????

 

???? Ky proces ka një rëndësi të veçantë për shëndetin e qytetarëve, për uljen e transmetimit të sëmundjeve infektive dhe shqetësimet nga pickimet dhe reaksionet alergjike❌

 

???? #ShëndetësiaNëGatishmëri