Valer Kolnikaj, një nga personazhet më të njohur nga reality show Big Brother ushtron postin e mjèkut në jetën e tij të përditshme. Në deklaratën e fundit ka thënë se ekzistojnë víruse më të rrèzikshme se Còvid-19 që përhapen në íntimitet.

 

I pyetur nga “Panorama Plus” nëse Còvid-19 është më i rrezikshëm pasi janë shtuar rastet, Valeri përgjigjet: “Rrèziku nuk ka kaluar absolutisht, sidomos për faktin që vazhdon të jetë një ármik i padukshëm dhe akoma popullata nuk e ka në dorë váksinën kundër Còvid-19 . Hipoteza e teori të njëpasnjëshme vazhdojnë të publikohen, të cilat shpeshherë kundërshtojnë njëra-tjetrën.

 

Është fakt që rritja e temperaturave frenoi dukshëm efektin e shpejtë e të fòrtë të këtij vírusi, por si çdo vírus tjetër i mëparshëm, ekziston mundësia e të shfaqurit në stinën e vjeshtës dhe dimrit, prandaj rrezíku vazhdon të jetë i pranishëm, edhe pse i heshtur apo asimptomatik”.Përveç Covid-19, cilat janë víruset e padukshme që përhapen mes njerëzve në intímitet?

 

Valer Kolnikaj: Trádhtia e ndarjet janë duke u përhapur shumë te të paduruarit e të mospërmbajturit në intimitet. (Qesh)