Kjo është nja nga emojet më konfuze kur bëhet fjalë për gjestet me dorë, dhe shumica e njerëzve e përdorin gabimisht.

 

Ky emoj përfaqëson çiltërsinë, por ndonjëherë përdoret si përqafim ose si shfaqje e duarve të xhazit.

 

Duart e Hapura Emoji mund të thonë: “Më lejoni t’ju jap një përqafim të madh!”