Ate ntat me a rme ndaj nje 50 vjecari ne Shkoder raportohet se persona te paidentifkuar me motor kane hapur zjarr ndaj shtetasit Alban Luka 50 vjec.

 

Ai ishte ne makinen e nje kusheririt teksa po ecte ne rrugen e Darragjatit te njesise Dajç bashkia Shkoder.

 

Sipas hetimeve te para, ngjarja ka per autore persona ende te paidentifukuar qe ishin me motor. Ngjarja ka ndodhur rreth ores 7:00 te mengjesit.

 

Per fat, Alban Lukaj ka shpetuar pa marre asnje pl umb, nderkohe qe ne autumjet jane gjetur 11 plu mba.

 

Sipas burimeve Alban Lukaj ka deklaruar se nuk ka konflikte dhe nuk e ka idene e arsyes se ketij ate ntati ndaj tij.