Në moshën 40 vjeç Tullia Vaccari nga Italia mësoi të ngiste biçikletën. Një vit më vonë ajo mori dhe patentën e makinës. Por ajo gjatë gjithë jetës ka patur edhe ambicje të tjera e cila është përpjekur që t’i realizojë.

Ajo tani është në përfundim të klasës së 8 dhe po përgatitet të japë provimet në qershor.

“Studimi është si dielli, më bën të ndihem mirë“, thotë ajo duke e gëdhirë natën mbi libra. Ajo lodhet duke studiuar deri në në orët e para të mëngjesit, por përtej lodhjes ajo ndjen një gëzim dhe kënaqësi të madhe.

“Tani më në fund ndjehem sikur jam bërë një person tamam”, shprehet ajo.