Xhelsia Pere u përgjigj sinqerisht pyetjese nga Bieta Sulo se “Çfarë note meritoni për punët e shtëpisë”.

 

Xhensila tha se gjatë kohës ku ka qenë në shtëpinë e familjes së saj në Pogradec, është ndier paksa e “llastuar” dhe të gjitha punët ja ka bërë mamaja. Por kur është rikthyer në shtëpinë e saj në Tiranë, ka merituar notën 10 sepse të gjitha punët e shtëpisë i ka bërë vetë.

 

“Karantina ime ishte e ndarë në dy muaj, muajin e parë me familjen në Pogradec ndërsa një muaj me vëllain në Tiranë. Unë isha bukuroshja e fjetur, shijoja gatimet e mamit. Nga një jetë shumë e angazhuar dhe ai ribashkimi, mami që thotë mos bëni asnjë gjë mjafton që jeni këtu. Kur u riktheva tek shtëpia ime në Tiranë një 10 të mirë sepse i bëra të gjitha vetë”, tha Xhensila.