Kryeministri Rama njoftoi sot përmes Facebook se pavarësisht hapjes më 1 Qershor kjo fundjavë i gjen përsëri të izoluar qytetarët.

Kryeministri njoftoi se baret, restorantet do të lejohen hapur gjithashtu dhe plazhet vetëm për banorët e qyteteve bregdetare.

“JA SESI DO HAPEMI NGA 1 QERSHORI DHE ÇFARË MBETET ENDE MBYLLUR NË NORMALITETIN E RI

KJO FUNDJAVË DO TË JETË E LIRË PËR QYTETARËT DHE BIZNESET HAPUR, PËRFSHIRË EDHE LOKALET (JASHTË) APO PLAZHET VETËM PËR BANORËT E QYTETEVE BREGDETARE, NDËRSA DALJA NGA ZONAT E KUQE E NDALUAR DERI TË HËNËN” – shkruan Rama.