Një këngë për Edi Ramën, pàndeminë, ngùjimin por jo vetëm. Ideja ka qenë e Ismet Drishtit, regjisor po edhe aktor i njohur shkodran, pronar i Zjárr TV dhe një nga personat krítìkë të kryeministrit të vendit.

Drishti ka zgjedhur tingujt e këngës së famshme të rézistèncës antifashiste italiane “Bella ciao”, ndërsa fjalët mund ti ndiqni vetë duke klikuar klipin e përgatitur nga regjisori i njohur shkodran. /ShkodraWeb Media/