Balerina e njohur, Klaudia Pepa, është shumë e dashur për publikun shqiptar. Ajo është shumë aktive në rrjete sociale, kryesisht në Instagram, aty ku dhe ka nisur një sfidë të re.

Bukuroshja e talentuar, tepër elegante dhe e zhdërvjellët, është pozicionuar me kokë poshtë, ndërkohë që këmbët i ka vendosur në dy faqe muri.

Ajo i ka ftuar të gjithë që të marrin pjesë në këtë sfidë, dhe duket se vullnetarët apo baletdashësit kanë qenë të shumtë, pasi në kutinë e mesazheve të saj, kanë ardhur shumë fotografi.