Rasti i kéqtrájtimit të adoleshentit nga një grup policësh në kryeqytet, ka ngjallur reagime të shumta në opinionin publik.

E dokumentuar e gjitha me video, ngjarja është vertetë e rëndë dhe kërkon masa të ashpra nga drejtuesit e Policisë së Shtetit, Ministri i Brendshëm e qeveria shqiptare.

Lidhur me ngjarjen e rëndë, ka ardhur reagimi edhe i nënkryetares së PD-së Shkodër Greta Bardeli, ish- kryetare e Këshillit të Qarkut Shkodër.

Me një shënim në faqen e vet në Facebook, Bardeli dënon aktin e policëve, ndërsa nënvizon se me artikulimin e tij, kryeministri i vendit përçon veç ténsion, dhùnë e abùzim te vartësit e tij.

POSTIMI I PLOTË I GRETA BARDELIT

Dhúna që vjen nga gjuha e qeverisë!

I dënueshëm akti i dhúnës ndaj një djali 15- vjeçar nga efektivët e policisë!

Çfarë do mbjellësh do të korrësh!

Kryeministri që vazhdon flet për luftë, burg e ligjshmëri kànábisi, që nuk e njeh në artikulimin e tij fjalën paqe e bashkëjetesë sociale, natyrshëm që përçon veç ténsion, dhúnë e abúzim te vartësit e tij!

Keqardhje për djalin dhe të emen e tij për këtë ngjarje të rëndë!

Turp për ata policë që kanë kryer një akt të tillë të dënueshëm dhe që nuk përfaqësojnë shqiptarët, por veç shefat e tyre, cinizmin dhe arrogancën e pashoqe! /ShkodraWeb Media/