Çështja e fantazmave mbetet kurdoherë intriguese dhe tërheqëse për të nxitur kureshtje dhe debat.

 

Duket se është në natyrën njerëzore të jepet pas të mistershmes. Mediat kanë postuar vazhdimisht fotografi, të cilat thuhet se i kanë kapur fantazmat në veprim e sipër.

 

Por teksa shumë të tilla kanë qenë haptazi mashtrim, disa kanë rezultuar më të besueshme e kanë ngjallur frikë…