Jasemina Luarasi u nda nga jeta në 17 prill 2020, në moshën 21-vjeçare. Shkaku i vdekjes është përcaktuar arrest kardiak, por se pse erdhi kjo situatë, nuk shpjegohet.

Jasemina kishte lindur me mungese të qiellzës (palatoksinë), por falë disa ndërhyrjeve kishte korrigjuar këtë problem. Megjithatë, kjo anomali i krijoi probleme me shëndetin mendor. Në fillim të muajit Prill, Jasemina u sëmur nga një infeksion në vesh. E ëma tregon, se ka qenë gjithë kohën në komunikim me mjeken e familjes, e cila i ka dhënë trajtim përmes telefonit.

Por gjendja nuk u përmirësua dhe infeksioni kaloi në mushkëri. Megjithë përpjekjet e mamasë, Jasemina nuk ia doli, ndaj Luli Luarasi tha se askush nuk u tregua i gatshëm të ndihmonte vajzën e saj, për shkak të situatës së pandemisë.


https://youtu.be/4UXOqRHrGeM